Betaalvoorkeur aanpassen

Om je betaalvoorkeur aan te passen, ga je bij je account naar ‘betalingsmethode’.

Koppel hier je kredietkaart met je account en geef de juiste kredietkaartgegevens in.
Om over te schakelen naar manuele betaling via maandelijks afschrift, geef je de juiste contactgegevens in.

Vanaf nu kan je ook je betaalmethode aanpassen in de 4411 app. Ga hiervoor naar de instelling van je app en klik op "betaling".

Proximus, Scarlet of Orange-abonnee?

Dan kun je je kosten laten verrekenen via je gsm-factuur. Je account moet dan eerst op € 0,00 staan.
Ga zeker ook even na bij je provider of je abonnement een koppeling met 4411 toelaat.